Wie zijn wij?
Move with Ketty Academie is een onderdeel van K.L.E-Communication (hierna: KLEC).

Onze gegevens zijn:
Telefoon: 06-4780 4477
Mail: movewithketty@gmail.com
Adres: Zutpenstraat 2 – 1324JE Almere
KvK-nummer:
BTW-identificatienummer:

Toepasselijkheid
Deze voorwaarden zijn van toepassing als je iets bij ons koopt of hebt gekocht. Voordat je een bestelling plaatst, moet je akkoord gaan met deze voorwaarden. Dan weten we zeker dat je weet wat je van ons mag verwachten. Uitsluitend het Nederlandse recht is van toepassing op onze overeenkomst.

Het aanbod
In deze webshop verkopen we online programma’s. De inhoud van deze programma’s vind je hieronder terug..

De overeenkomst
We hebben deze webshop zo gemaakt dat je veilig een bestelling kunt doen. Na je bestelling krijg je de link naar de door jou bestelde Digikit(s) per e-mail toegestuurd, inclusief een factuur met alle gegevens. Ben je deze e-mail kwijt? Neem dan contact met ons op. Vanaf het moment van aankoop heb je 1 jaar toegang tot jouw Digikit(s). Wij bewaren je bestelgegevens 7 jaar, omdat dit wettelijk verplicht is.

Herroepingsrecht
Je kunt je bestelling niet annuleren of retourneren. Omdat onze producten digitaal product zijn waar je direct toegang toe hebt, is ruilen of retourneren helaas niet mogelijk. Doordat je akkoord bent gegaan met de algemene voorwaarden en daarna je bestelling hebt geplaatst, heb je dan ook afgezien van je herroepingsrecht.

De prijs
Elk online programma heeft zijn eigen prijs. Dit staat duidelijk aangegeven als je het wilt bestellen en de prijzen zijn inclusief btw.

Nakomen beloftes en garanties
Is er iets met een online programma wat anders is dan we hadden beloofd? Neem dan contact met ons op. We komen graag samen met jou tot een oplossing!

Bezorging en uitvoering
Als je een of meerdere online programma’s bestelt, ontvang je direct een mail op het door jou opgegeven e-mailadres, met daarin de toegangslink tot jouw cursussen. Vanaf het moment van aankoop heb je 1 jaar toegang. Heb je de mail niet ontvangen? Neem dan even contact met ons op.

Betaling
Je kunt een online programma alleen vooruit betalen. Dit kan via iDEAL of Paypal.

Klachten
Heb je een klacht? Neem dan contact met ons op. We komen graag samen met jou tot een oplossing!

Geschillen
We kunnen het ons niet voorstellen, maar komen we er samen echt niet uit? Dan kun je een rechtszaak starten. We gaan er echter niet vanuit dat dit nodig is, want onze intentie is altijd om er samen uit te komen.

Privacy
Hoe wij met jouw privacy omgaan, wordt uitgebreid uitgelegd in de voorwaarden van Move with Ketty, onderdeel van KLEC en zijn daarom ook van toepassing op deze webshop. Je kunt de privacyvoorwaarden hier bekijken.

Disclaimer
Er kunnen geen rechten van welke aard dan ook worden ontleend aan de inhoud van onze online programma’s. Tenzij uitdrukkelijk anders bepaald, zijn de gegevens van algemene aard, niet aangepast aan omstandigheden specifiek voor een bepaald doel of individu. Wij zijn niet aansprakelijk voor enig(e) direct(e) of indirect(e) letsel dat of schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die via ons is verkregen. Je draagt zelf de verantwoordelijkheid voor het controleren van juistheid, volledigheid of bruikbaarheid van de gegevens die beschikbaar zijn. Indien we het nodig achten, plaatsen we op de downloadpagina van onze online programma’s een uitgebreidere disclaimer.