home todo doelenboek van Move with Ketty & Co

Of je iemand bent die heel goed kan plannen of er juist mee worstelt, het ToDo Doelenboek biedt een ieder die serieus aan
zijn doelen wilt werken, houvast en overzicht!

Herken je deze situatie?

Je hebt een ToDo lijst gemaakt en gaat aan de slag met het verwerken van de taken. De dag verloopt goed maar één taak blijft over. Je neemt het over op je volgende ToDo lijst en gaat gewoon verder.

Maar de volgende dag, en de dag daarna, is dat doel nog altijd niet bereikt. Na een aantal keren je doel opnieuw noteren, schrijf je het niet meer op. Je weet het inmiddels wel!

En dan verdwijnt dat doel uit je lijst… en je gedachten!

Resultaat:

Jouw doel, dat eigenlijk in kleinere stappen moest worden opgedeeld om behapbaar te worden, wordt nog verder uitgesteld. Want de sleur van het dagelijkse leven  zorgt ervoor dat er nieuwe uitdagingen op je pad komen die je aandacht opeisen. En zonder het te merken, stel je je doel steeds opnieuw uit.

Gelukkig, is er nu iets dat er voor zal zorgen dat het niet meer gebeurt! Iedereen maakt dat wel eens mee. Het gaat vanzelf! 

Met het ToDo Doelenboek verlies je geen van je doelen meer uit het oog!

Het biedt je een methode en een omgeving waar je aan je mooiste en zelfs gekste dromen kunt werken en overzicht kunt houden over de stappen die er naartoe leiden! Door al je doelen bij elkaar te houden, krijg jij vanzelf motivatie om aan de slag te gaan. 

Het ToDo Doelenboek wordt voor jou binnenkort het bewijs dat je prachtige successen kunt bereiken…!


Luxueuse uitvoering


Mooi design
 


Veel ruimte om in te schrijven

Dit UNIEKE boek is ontworpen met de FOCUS op het stellen en bereiken van persoonlijke en/of zakelijke doelen!

Een ToDo lijst schrijven is handig. Het geeft houvast. Maar het grootste nadeel daarvan is dat de lange, middellange en korte termijn doelen door elkaar staan. Niet alle stappen die je schrijft, vragen evenveel investering van jezelf of je tijd.
Sommige doelen kan je niet gelijk afmaken en het risico bestaat dat je ze vergeet op te schrijven op je nieuwe lijst.
Het ToDo Doelenboek focust zich juist op de grote stappen die gemaakt moeten worden en geeft ze de prioriteit die ze verdienen.

Heb je dromen die je nog graag ziet gebeuren?
Met het ToDo Doelenboek ga je prachtige successen boeken en merken dat je daarmee kunt bereiken wat je hart begeert…

Wat vonden anderen van het ToDo Doelenboek?

"Een ToDo lijst schrijven, was me niet onbekend. Alleen deed ik het niet altijd automatisch voor mijn grote doelen omdat ik dacht dat ik me zou herinneren wat ik wilde doen. Maar ik wist niet altijd welke eerste stap de beste was en raakte soms verdwaald. Sinds ik het ToDo Doelenboek gebruik, gebeurt het niet meer. Ik schrijf er alles in en loop niet meer zonder. Heerlijk zo'n steuntje in de rug. "
David
Hoofdredacteur
"Ik had vaak overal notities liggen en vond niet altijd de informatie die ik zocht wanneer ik het nodig had. Ik vergat daardoor vaak welke stappen ik had gepland en moest ze weer opschrijven, wat me veel tijd koste. Nu ik het ToDo Doelenboek gebruik, is het op mijn kantoor lekker geordend. En weg met die notitieboekjes en post-its. Mijn doelen hebben hun plaats gevonden."
t-shirt slim
Ketty
Marketing strateeg - Lifecoach
"Toen ik over het ToDo Doelenboek en de voordelen daarvan hoorde, was ik meteen geïnteresseerd. Ik ben ondernemer met personeel en zag gelijk in welke problemen ze konden oplossen. Ik heb toen eentje voor mijzelf gekregen en na een paar dagen besloten ze cadeau te geven aan de medewerkers van mijn bedrijf. Om doelen te stellen, is het ToDo Doelenboek een handig middel. Zeker aan te raden voor ondernemers die efficiënter willen werken."
Marjolein
Dans en Balans
"Ik heb het ToDo Doelenboek als cadeau ontvangen en was eerst sceptisch. Ik dacht dat ik geen doelen had die in het boek moesten komen. Totdat ik een ToDo lijst ging maken en merkte dat ik 3 doelen niet in een keer kon afronden. Nadat ik ze in het ToDo Doelenboek heb geschreven, kreeg ik opeens overzicht en wist ik wat ik moest doen. Door die doelen op te delen in stappen heb ik ze binnen 1 week afgerond. Nu maak ik er dagelijks gebruik van en ik ben er erg blij mee. "
Sarah
Designer

ToDo lijst schrijven

Heb je wel eens gemerkt hoe blij en gelukkig je kan worden van het wegstrepen van een doel dat je op je ToDo lijst had gezet? 

Het nadeel van een ToDo lijst is dat de lange, middellange en korte termijn doelen door elkaar staan. Niet alle stappen die je schrijft, vragen evenveel investering van jezelf of je tijd.
Sommige doelen kan je niet gelijk afmaken en het risico bestaat dat je ze vergeet op te schrijven op je lijst of simpelweg niet meer opschrijft. En dat ze uiteindelijk uit je gedachten verdwijnen.

Het ToDo Doelenboek focust zich juist op de stappen die gemaakt moeten worden om dat doel te bereiken en geeft ze de prioriteit die ze verdienen.

Doelen bereiken

Wist je dat 60% van de mensen die doelen stellen en ze opschrijven, opdelen en in actiedoelen omzetten het langer volhouden en successen boeken?

Jezelf doelen stellen, is lastig. Je denkt dat je iets wilt maar vaak maak je niet zomaar de eerste stap. Het nieuwe jaar is meestal een moment dat mensen kiezen om nieuwe voornemens te nemen. Maar liefst 98% van de mensen die zich doelen stelt zonder gelijk actie te ondernemen, bereikt dat doel niet of vindt niet genoeg motivatie in zichzelf om het langer vol te houden.

Met het ToDo Doelenboek is het verleden tijd. Door je doel te schrijven en ze in stappen te delen, kan je stapsgewijs naar je einddoel werken.

Vaker een blij gevoel krijgen

Iedere bereikte kleine stap brengt je dichterbij je doel. 

Een doel dat niet in een dag afgerond kan worden, is meestal een doel dat meerdere stappen vereist. 

Hoewel we ze makkelijker uitstellen, zijn zulke doelen vaak net zo belangrijk als de kleine stappen die we snel kunnen afronden. Dat komt omdat deze doelen die we niet gelijk weg kunnen strepen, niet onmiddelijk voor een tevreden gevoel zorgen. 

Door je doel overzichtelijk in kleine stappen op te schrijven in het ToDo Doelenboek, en ze wanneer ze behaald zijn weg te strepen, ga je vaker een positief gevoel in jezelf opwekken en je blij voelen. 

 

Nieuwe doelen steeds makkelijker

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden.

In ons leven worden we vaak geconfronteerd met dezelfde doelen. Een school zoeken voor je kind, een vakantie boeken, een huis/ auto kopen, een feest organiseren, dat maak je meestal vaker dan een keer mee. 

Met het ToDo Doelenboek heb je een praktische handleiding in handen. Als je de eerste keer dat je dat doel wilt bereiken, opschrijft in je ToDo Doelenboek kun je de al eens geschreven stappen weer doorlopen en gelijk aan de slag gaan. 

Je hoeft ze niet te bedenken. Ze staan al in je boek. Het ToDo Doelenboek maakt het bereiken van je nieuwe persoonlijke doelen steeds makkelijker. 

home todo doelenboek van Move with Ketty & Co

€17,95

Het ToDo Doelenboek 

Met het ToDo Doelenboek heb je een praktische handleiding in handen. 

Heb je bijvoorbeeld een nieuwe auto gekocht en had je al eens de stappen geschreven in je ToDo Doelenboek? 

Dan hoef je niet opnieuw de stappen weer te bedenken. Want ze staan al in je boek. Je hoeft ze alleen maar weer door te lopen en gelijk aan de slag gaan. 

Het ToDo Doelenboek maakt het bereiken van je nieuwe persoonlijke doelen steeds makkelijker. 

Waarom het ToDo Doelenboek aanschaffen?

  1. Dit UNIEKE boek is ontworpen met de FOCUS op het stellen en bereiken van persoonlijke en/of zakelijke doelen!
  2. Het wordt voor jou binnenkort het bewijs dat je PRACHTIGE successen kunt bereiken…!
  3. Nadat het ingevuld is, is het ToDo Doelenboek ontwikkeld zodat je het kan bewaren als een mooi boek in je bibliotheek!
  4. Daarmee hoef je het wiel niet opnieuw uit te vinden. Het wordt jouw handleiding voor de komende jaren en geeft je weer hoe jij het ooit aangepakt hebt om successen te boeken.
  5. Het mooie A4 formaat maakt het handzaam, makkelijk om erin te schrijven en onmisbaar. Perfect voor mensen die kampen met organisatieproblemen.
  6. En je hebt geen excuses meer om niet te werken aan je doelen.
ToDo Doelenboek

ziet er goed uit

ToDo Doelenboek

handig dat a4 formaat

.

ToDo Doelenboek

ik neem het overal mee

.

Ook te koop in de winkel

Beter voorbereid op je toekomst?

Schaf het hele pakket aan!

Om aan je toekomst te werken, hebben we een pakket samengesteld met producten die je een stok achter de deur geven.

Het enige wat je hoeft voor te doen, is ze aanschaffen en aan de slag mee te gaan. De bundel bevat:

  1. Het boek ‘Voel je vrij, vind je weg naar emotionele en financiële onafhankelijkheid’.
  2. Het ToDo Doelenboek 
  3. Het MWKC-Jaarplanning boek
  4. Het MWKC-Dagboek