Plan je GRATIS Gezondheids-welzijn test!

Bij het MWKC-Lifecenter vinden we het belangrijk je te ondersteunen in je fitheid en vitaliteit. Want wie een goede gezondheid en lichamelijke conditie heeft voelt zich fit, gezond en energiek. En je energieniveau is een heel belangrijke factor wanneer je aan je persoonlijke ontwikkeling en groei wilt werken.

Daarom bieden we vanaf juni 2020 in het Lifecentrum de Gezondheids-welzijn test aan 

Dankzij een aantal testen krijg je een goede indruk van je gezondheid. 

Deze momentopname geeft je inzicht in wat je nu kan doen om aan je conditie, fitheid en vitaliteit te werken.

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens de gezondheids-welzijn test gaan we controleren hoe je gezondheid ervoor staat, aan de hand van minimaal 6 punten. De metingen en tests worden afgenomen in het MWKC-Lifecenter in Naarden, door een gewichtsconsulent, voedingsadviseur of personal trainer.

De resultaten van de metingen en de tests worden daarna in een handig overzicht voor je weergegeven. Door je eigen conditie te vergelijken met de gangbare gemiddelden, krijg je een goed beeld van waar je nu staat. 

Waarom de test?

Wanneer je geen duidelijk beeld hebt van hoe het met je gezondheid staat, ben je niet geneigd om er op een verantwoorde manier aandacht aan te besteden. Door er bewust van te worden, krijg je de gelegenheid om na te denken over wat je doet, hoe je leeft, wat het effect is van je keuzes ten opzichte van je levensstijl. En of het je gezondheid dient.

Bij het MWKC-Lifecenter zijn we voorstander van een holistische aanpak (alles in het universum staat met elkaar in verbinding). Dat betekent dat er – behalve naar het lichaam – ook wordt gekeken naar de mogelijke oorzaken waarom iemand zich niet fit, energiek of vitaal voelt. Soms kan het liggen aan heel kleine dingen zoals te laat gaan slapen, teveel stress ervaren, piekeren… en natuurlijk ook aan het voedingspatroon. 

Niet te drastisch

Waar we daarentegen niet voor staan, is een drastische aanpak waarbij je min of meer gedwongen allerlei veranderingen in je leven gaat proberen door te voeren. Ervaring heeft ons geleerd dat het op de langere termijn niet wenselijk, praktisch of überhaupt haalbaar is. En dat er vaker terugval plaatsvindt naar oude patronen, dan wanneer het stap voor stap zou worden aangepakt.

De specialist die de metingen en tests uitvoert kan je hierover informatie en tips geven. Daarna is het aan jou om te bepalen wat het beste bij je past. Als je precies weet wat je wilt, weet hoe je het kan aanpakken en gewend bent om het zelf te doen.

Als je na het afnemen en vertalen van je resultaten voor de gratis ‘uitgebreide Gezondheids-welzijn test’ gemotiveerd bent om aan je energie te werken of begeleiding wilt, is dat mogelijk. Je kunt er ook voor kiezen om regelmatig te checken hoe het met je gezondheid staat bij het MWKC-Lifecenter, met of zonder begeleiding. 

Voor wie is het bedoeld?

Veel verschillende type mensen kunnen er baat bij hebben om hun gezondheid te laten checken:

  • voor wie wil afvallen, is het handig eerst te weten hoe je ervoor staat en wat je kan aanpakken. Minder eten is niet altijd de beste of enige oplossing. 
  • als je merkt dat je moeite begint te krijgen om je trappenhuis te beklimmen, is het handig om te weten hoe je conditie ervoor staat en om tips te krijgen over hoe het te verbeteren.
  • iemand die zelfstandig wil trainen, kan goed gebruik maken van een externe partij. Daarmee  kan hij gerichter werken om zijn prestaties te verbeteren, en heeft hij ook iets om naar uit te kijken.
  • ook mensen die simpelweg een beeld, een momentopname willen van hun gezondheid kunnen gebruik maken van de Gezondheids-welzijn test.

Wat testen we?

Voor het afnemen van gezondheids-welzijn tests bieden we 4 verschillende abonnementen aan:

  • Light
  • Basis 
  • Uitgebreid
  • Premium 

Afhankelijk van wat een ieder wil weten over zijn gezondheid en welke extra’s ze graag erbij willen, kan de persoon een van deze pakketten / abonnementen kiezen. Ben je nog geen klant van het MWKC-Lifecenter? 

De ‘Uitgebreide Gezondheids-welzijn test’ wordt je éénmalig GRATIS aangeboden.

 Het volgende wordt gemeten / getest:

Waar kan je je Gezondheids-welzijn test nemen?

Een gewichtsconsulent, voedingsadviseur of personal trainer neemt de test af in het MWKC-Lifecenter in Naarden, Noord-Holland. 

Het adres van het Lifecentrum is:

Het MWKC-Lifecenter

Energiestraat 27 C

1411 AR Naarden

Ben je al klant van het MWKC-Lifecenter ? Informeer naar je coach, trainer, consultant naar de voorwaarden om een abonnement af te kunnen sluiten. 

Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Verzenden

Onze abonnementsvormen

Ben je zo enthousiast geworden over de Gezondheids-welzijn test dat je meer informatie wil over onze abonnementsvormen?

Bezoek onze abonnement pagina of zie hieronder meer over de mogelijkheden.